KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

  1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
  2.  Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
  3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
  4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
  6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
  7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
  9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
  10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.

Przyjdź do nas:
Warszawa ul. Mińska 1/5

Zadzwoń:
tel. 504 814 090

Sekretariat czynny:
pon. - piąt.: 8.00 - 16.00

Ważna informacja dla słuchaczy

Drodzy Słuchacze!

W każdy wtorek na stronie internetowej szkoły będą pojawiały się dla Was materiały. Sprawdzajcie zakładki AKTUALNOŚCI oraz MATERIAŁY  DYDAKTYCZNE.

W aktualnościach podaliśmy maile wszystkich nauczycieli, przesyłajcie na nie swoje prace, pytajcie, wyjaśniajcie wątpliwości. Uważnie czytajcie polecenia. Większość materiałów jest do pracy samokształceniowej. Przesyłajcie tylko te zadania, o które proszą nauczyciele.

Zachęcamy do śledzenia strony internetowej szkoły!
Kontaktujcie się z Wychowawcami! Jesteśmy do Waszej dyspozycji.

ostania aktualizacja: 7 kwietnia 2020 12:49
dodano: 20 marca 2020 14:27
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z RODO" target="_blank">Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuje ciasteczka