KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

  1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
  2.  Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
  3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
  4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
  6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
  7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
  9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
  10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.

Przyjdź do nas:
Warszawa ul. Mińska 1/5

Zadzwoń:
tel. 504 814 090

Sekretariat czynny:
pon. - piąt.: 8.00 - 16.00

Nasza oferta edukacyjna



Szkoła Podstawowa

Tryb nauczania stacjonarny - 3 dni w tygodniu (wtorek, środa, czwartek w godz. 8.00 - 15.15)

Rekrutacja

Liceum Ogólnokształcące

Tryb nauczania stacjonarny - 3 dni w tygodniu (wtorek, środa, czwartek w godz. 8.00 - 15.15)

Rekrutacja

Liceum Ogólnokształcące

Tryb nauczania zaoczny - (zajęcia sobota - niedziela w godz. 8.00 - 16.30)

Rekrutacja

Aktualności



21.11.2020

Konsultacje on-line

Drodzy Słuchacze, przypominamy o konsultacjach z wszystkich przedmiotów. Konsultacje te mają służyć wyjaśnianiu wątpliwości dotyczących omawianego materiału z poszczególnych przedmiotów, wykonywania prac domowych, odpowiedzi na pytania do podanych przez ucznia zadań, pomocy w rozwiązywaniu zadań  maturalnych. Prosimy o indywidualne umawianie się na konsultacje z konkretnym nauczycielem poprzez  wiadomości  Vulcan lub email (podany na stronie szkoły) z datą i godziną proponowanego spotkania....

Czytaj dalej
09.11.2020

Drodzy Słuchacze formy zaocznej

uprzejmie   informujemy, że prace semestralne można przesyłać listownie lub złożyć w szkole w wyznaczonym miejscu. Termin  oddania prac semestralnych upływa: 13.11.2020 (semestr 6 CLO), 23.11.2020 (pozostałe semestry). W szkole można składać prace (z zachowaniem zasad reżimu sanitarnego): od poniedziałku do piątku w godz. 7.30 – 16.30 (z wyjątkiem 11.11.20), w soboty w godz. 8.00 -12.30, niedziele – szkoła nieczynna, możliwe  inne   godziny   po  wcześniejszym  telefonicznym   lub  emailowym   uzgodnieniu  z sekretariatem szkoły. Ponadto, przypominamy o konieczności spakowania prac w kopertę, podpisania imieniem, nazwiskiem, oznaczeniem semestru....

Czytaj dalej
21.10.2020

Praca z dziennikiem VULCAN

Drodzy Państwo, aby odebrać prace i materiały zadawane przez nauczycieli musicie posiadać OneDrive. Ci, którzy mają już konta w domenie EDUWARSZAWA muszą po zalogowaniu wejść do swojego Onedrive… Ci, którzy jeszcze tych kont nie posiadają, korzystają z prywatnych kont OneDrive (to proste – Wasz e-mail jest loginem do OneDrive, nie mając tam konta warto założyć…https://www.microsoft.com/pl-pl/microsoft-365/onedrive/online-cloud-storage) W razie problemów mogę pomóc w czasie moich dyżurów w szkole… (wtorek i czwartek) Janusz Kuszmierek...

Czytaj dalej
Zobacz więcej aktualności

Ogłoszenia



Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z RODO. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuje ciasteczka