Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z RODO. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

  1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
  2.  Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
  3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
  4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
  6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
  7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
  9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
  10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
Przejdź do menu głównego Przejdź do mapy strony Przejdź do ustawień strony Przejdź do treści strony
  • Mapa serwisu
    • Czcionka normalna
    • Czcionka średnia
    • Czcionka duża

Przyjdź do nas:
Warszawa ul. Mińska 1/5

Zadzwoń:
tel. 504 814 090

Sekretariat czynny:
pon. - piąt.: 8.00 - 16.00

Informacje dla maturzystów

Proszę na bieżąco śledzić komunikaty Centralnej Komisji Egzaminacyjnej:
Centralna Komisja Edukacyjna – otwórz w nowej karcie

Zasady obowiązujące podczas egzaminu w trakcie pandemii

O czym należy pamiętać podczas egzaminu:

  • Nie wchodzić na teren, jeżeli Ty lub osoba, z którą mieszkasz, jest na kwarantannie.
  • Zachowaj co najmniej 1,5-metrowy odstęp od innych osób, kiedy jest to możliwe.
  • Zakrywaj usta i nos, dopóki nie zajmiesz miejsca w sali egzaminacyjnej.
  • Używaj tylko własnych przyborów do pisania i innych pomocy, np. linijki, cyrkla.
  • Pamiętaj o dezynfekcji rąk przed skorzystaniem z materiału, sprzętu albo urządzenia, którego używają również inne osoby, np. słownika czy kalkulatora.
  • Po wyjściu z sali egzaminacyjnej idź bezpośrednio do domu. Wrażeniami po egzaminie podziel się z kolegami telefonicznie, przez komunikator albo mediach społecznościowych.
  • Dbaj o higienę! Myj ręce wodą z mydłem. Przestrzegaj zasad mycia i dezynfekcji rąk.
  • Zakrywaj usta zgięciem łokcia, kiedy kichasz albo kaszlesz.
  • Jeżeli poczujesz się źle, natychmiast poinformuj o tym nauczyciela.

Materiały do pobrania

ostania aktualizacja: 18 maja 2021 16:08
dodano: 2 marca 2020 12:17